Αρχική
Το Entersoft Business Suite στην εφημερίδα Ναυτεμπορική
22/7/2010

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση και λειτουργία του ενιαίου λογισμικού Entersoft Business Suite, στη ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ Α.Ε. Το νέο ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα υποστηρίζει τις λειτουργίες της εταιρείας που αφορούν την Οικονομική Διεύθυνση και τη Διαχείριση των Συνδρομών της εφημερίδας. Βασική δραστηριότητα της εταιρείας αποτελεί η έκδοση της οικονομικής και επιχειρηματικής εφημερίδας "Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ" και η  διαχείριση του κορυφαίου ειδησεογραφικού ιστοχώρου www.naftemporiki.gr. Η εταιρεία διαθέτει ιδιόκτητες υψηλής τεχνολογίας εγκαταστάσεις παραγωγής εφημερίδων και ενθέτων, στο Κορωπί Αττικής.  Έχει έδρα στην Αθήνα, υποκατάστημα στη Θεσσαλονίκη και αντιπροσωπείες σε όλη την Ελλάδα.

Με το Entersoft Business Suite επιτυγχάνεται αυτοματοποίηση των λογιστικών διαδικασιών καθώς και o λεπτομερής καταμερισμός του κόστους. Το σύστημα Επιχειρηματικής Ευφυΐας (BI) που διαθέτει το Entersoft Business Suite θα παρέχει άμεση και συνδυαστική πληροφόρηση στην εταιρεία.


Σχετικά με την Entersoft
Η Entersoft είναι μία καινοτομική εταιρεία πληροφορικής ειδικευμένη στην παραγωγή λογισμικού και παροχή υπηρεσιών για φιλόδοξες επιχειρήσεις. Παρουσιάζει αλματώδη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια και ποιοτικά διευρυνόμενο πελατολόγιο. Παράλληλα η εταιρεία διαθέτει ένα επιλεγμένο δίκτυο Πιστοποιημένων Συνεργατών, εξασφαλίζοντας την βέλτιστη υποδομή για ποιοτική υλοποίηση και υποστήριξη του πελατολογίου της. Η Entersoft είναι εισηγμένη στην Εναλλακτική Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών, διαθέτει θυγατρικές εταιρείες στη Βουλγαρία και στη Ρουμανία, την ελληνική εταιρεία Retail Link A.E. με εξαγορά που πραγματοποίησε το 2009, καθώς και εξαγωγική δραστηριότητα στην Κύπρο.
Η εταιρεία πρωταγωνιστεί στην αγορά λογισμικού για επιχειρήσεις προσφέροντας ενοποιημένο περιβάλλον λειτουργίας σε όλα τα προϊόντά της, ERP, CRM, Retail, Mobile και e-Commerce,  τα οποία είναι σχεδιασμένα στην πιο σύγχρονη πλατφόρμα .ΝΕΤ της Μicrosoft.  Τα προϊόντα της υποστηρίζουν ένα μεγάλο φάσμα πελατολογίου σε σχεδόν όλες τις κάθετες αγορές, στις καθημερινές εσωστρεφείς και εξωστρεφείς λειτουργίες τους, Οικονομική και ΧρηματοΟικονομική Διαχείριση, Διαχείριση Αποθηκών, Αποθεμάτων και Διανομών, Αγορών και Προμηθειών, Βιομηχανικής Παραγωγής, Marketing, Πωλήσεων και Service, Διαχείριση Λιανικής και Mobile Εμπορική Διαχείριση, συναλλαγές με εμπορικούς εταίρους (B2B E-Commerce) και καταναλωτικό κοινό (B2C E-Shop) μέσω Internet και ενσωματωμένες τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες για MIS πληροφόρηση σε ενοποιημένο περιβάλλον λειτουργίας.


Πληροφορίες
Web: www.entersoft.gr
E-mail: sales@entersoft.gr
Τηλ.: 210 9525001 

Περισσότερα Νέα