Αρχική
Νέο σύστημα παραγγελιοληψίας από την Twinsoft
22/7/2010
Ένα νέο σύστημα παραγγελιοληψίας που υπόσχεται να αυξήσει την παραγωγικότητα των εργαζομένων στη μαζική εστίαση και να μειώσει τους δυσαρεστημένους πελάτες, παρουσίασε η εταιρία TwinSoft. Σε αποκλειστική συνεργασία με την εταιρεία Syscall δημιούργησε το Call System Intelligent, γεφυρώνοντας τα συστήματα ασύρματης παραγγελιοληψίας με αυτά της ασύρματης ειδοποίησης σερβιτόρου. Η βασικότερη διαφορά εντοπίζεται στο γεγονός ότι μόλις ο πελάτης πατήσει το ειδικό πλήκτρο που βρίσκεται στο τραπέζι του, ο σερβιτόρος πλέον ειδοποιείται στο PDA του και όχι στο ειδικό ρολόι όπως συνηθίζεται. Η καινοτομία αυτή παρέχει σημαντικά πλεονεκτήματα τόσο για τον σερβιτόρο όσο και για την επιχείρηση.

Τα πλεονεκτήματα αυτά μπορούν να συνοψιστούν ως εξής:
- Είναι απλό και φιλικό στην χρήση, αφού ο σερβιτόρος μπορεί να κάνει απερίσπαστα τη δουλειά του χωρίς να ενοχλείται από τις κλήσεις των πελατών, καθώς το σύστημα αυτόματα αναγνωρίζει πότε ο σερβιτόρος παίρνει παραγγελία και κρατάει σε αναμονή τις κλήσεις, που του προωθεί στη συνέχεια.
- Προστατεύει από επίμονους πελάτες, αφού οι κλήσεις καταγράφονται και φιλτράρονται από το σύστημα με αποτέλεσμα ο σερβιτόρος να ειδοποιείται μία φορά ακόμα και αν ο πελάτης πατάει επίμονα το κουμπί
- Ελαχιστοποιεί τους δυσαρεστημένους πελάτες, αφού  υπάρχει η δυνατότητα στατιστικής παρακολούθησης του χρόνου απόκρισης των σερβιτόρων στις κλήσεις των πελατών, ενώ αν κάποιο τραπέζι αργήσει να εξυπηρετηθεί υπάρχει η δυνατότητα ειδοποίησης του υπευθύνου ο οποίος θα φροντίσει για την καλύτερη εξυπηρέτησή του.
- Αξιοποιεί τον υπάρχοντα εξοπλισμό, καθώς η ειδοποίηση γίνεται μέσω του PDA του σερβιτόρου και δεν είναι απαραίτητη η αγορά των ειδικών ρολογιών/pagers.
Ακόμη η TwinSoft, παρέχει τη δυνατότητα στους υπάρχοντες πελάτες της αλλά και στους κατόχους συστημάτων άλλων εταιριών, να αναβαθμίσουν το λογισμικό τους, αυξάνοντας την ποιότητα εξυπηρέτησης των καταστημάτων τους.


Πληροφορίες
Web: www.twinsoft.gr
E-mail: sales@twinsoft.gr
Τηλ.: 2310 508015
Περισσότερα Νέα