Αρχική
Ορεξις 
Το λογισμικό Όρεξις ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις ασύρματης παραγγελιοληψιας και ηλεκτρονικής διαχείρισης των παραγγελιών και των αποθηκών όλων των μονάδων εστίασης, ανεξαρτήτως μεγέθους.
ΟΝΟΜΑ:
Ορεξις 
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ:
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:
Χώροι μαζικής εστίασης
CLIENT/SERVER:
WEB-BASED:
MIS:

Το 'Oρεξις της εταιρείας TwinSoft είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης χώρων εστίασης. Η μακροχρόνια εμπειρία των στελεχών της TwinSoft καθώς και η τεχνολογική υπεροχή του Όρεξις, εγγυώνται τη βέλτιστη λειτουργία του προγράμματος, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Η σημαντική διαφοροποίηση του Oρεξις είναι ότι σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα να καλύπτει όλες τις ιδιαιτερότητες και ανάγκες της ελληνικής αγοράς. Αποτελεί ώριμο προϊόν συνεχούς 10ετούς εξέλιξης, με τριμηνιαίο κύκλο αναβαθμίσεων ώστε να καλύπτει τις νεότερες ανάγκες του κλάδου και με εκατοντάδες εγκαταστάσεις σε όλη την Ελλάδα.

Το Όρεξις καλύπτει όλους τους τύπους των επιχειρήσεων εστίασης και φιλοξενίας. Συγκεκριμένα απευθύνεται σε:

* Εστιατόρια
* Σημεία Take Away
* Delivery
* Clubs
* Beach bars
* Ξενοδοχεία
* Bars
* Πολυχώρους


Κύρια χαρακτηριστικά
* Έλεγχος αποθήκης (Stock Manager): Το StockManager αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης αποθηκών και παρακολούθησης υπολοίπων και συμφωνιών των προμηθευτών. Η ανάλυση και ο σχεδιασμός των διαδικασιών μεριδοποίησης και κοστολόγησης έχει αναπτυχθεί αποκλειστικά για χώρους εστίασης.
 * Έλεγχος καταστημάτων από τα κεντρικά: Διαθέτοντας ελάχιστο χρόνο ο επιχειρηματίας μπορεί να έχει πλήρη έλεγχο των καταστημάτων του από τον υπολογιστή του.
* Υποστήριξη local mode (off-line λειτουργία): Με το σύστημα off-line μπορούμε να στέλνουμε είδη και τιμές σε απομακρυσμένα καταστήματα και να λαμβάνουμε τις αγορές και τις πωλήσεις αλλά και τους νέους πελάτες από τα καταστήματα, με αποτέλεσμα να έχουμε συγκεντρωτικά και αναλυτικά αποτελέσματα ανά σημείο πώλησης, ανά κατάστημα, ανά περιοχή κλπ.
* Δύο εργαλεία στατιστικών αναφορών: Το Ορεξις περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο εργαλείο παρακολούθησης ταμειακών αναφορών και ένα για ανάπτυξη και σχεδιασμό σύνθετων αναφορών και με την προβολή γραφήματος που να καλύπτει κάθε απαίτηση του επιχειρηματία.
* On-line γέφυρες με τα μεγαλύτερα ERP της αγοράς: Το Όρεξις περιλαμβάνει αυτοματοποιημένους μηχανισμούς ανταλλαγής δεδομένων με τα γνωστότερα ERP της αγοράς.
* Web Update εφαρμογών: Οι αναβαθμίσεις και η υποστήριξη του Όρεξις μπορούν και γίνονται πλέον με τον πιο εξελιγμένο, απλό και άμεσο τρόπο, το Internet.

Ασύρματη κλήση σερβιτόρων από την Twinsoft
Δυνατά σημεία

Η Twinsoft σε συνεργασία με την Syscall παρουσιάζει την πρωτοποριακή λύση ειδοποίησης του σερβιτόρου από τον πελάτη με το πάτημα ενός πλήκτρου. Ο σερβιτόρος ειδοποιείται στο PDA του, μέσω του λογισμικού ασύρματης παραγγελιοληψίας ενώ παράλληλα σε περίπτωση καθυστέρησης ενημερώνεται ο υπεύθυνος, στην κεντρική μονάδα του Όρεξις.

* Γρήγορo, εύκολο και φιλικό στη χρήση
* Ασύρματη παραγγελιοληψία με 20+ PDA χωρίς προβλήματα επικοινωνίας
* Παραγγελίες Delivery από το σπίτι μέσω Internet (E-Order)
* 100% έλεγχος αποθηκών με το StockManager
* Κεντρικός έλεγχος υποκαταστημάτων
* On line σύνδεση με συστήματα ERP