Αρχική
Τι είναι το Update Live!
Το Update είναι η μοναδική στην Ελλάδα online έκδοση που βοηθά τις επιχειρήσεις να ενημερωθούν για τις λύσεις επιχειρησιακού λογισμικού που κυκλοφορούν στη χώρα μας και να επιλέξουν εύκολα και γρήγορα εκείνες που ταιριάζουν στις ανάγκες και τα οικονομικά τους. Στον κατάλογο του Update υπάρχουν ήδη περισσότερα από 1.000 ελληνικά και ξένα προϊόντα επιχειρησιακού λογισμικού που κατασκευάζονται ή αντιπροσωπεύονται στη χώρα μας από 300 και πλέον software houses. Στη βάση του Update θα βρείτε πληροφορίες για συστήματα ERP, CRM, BI, HRM, Document management, Fleet management, Logistics, εμπορολογιστικές εφαρμογές και εφαρμογές για δεκάδες κάθετες αγορές. Περιέχει αναλυτικές παρουσιάσεις των κυριότερων προϊόντων επιχειρησιακού λογισμικού της ελληνικής αγοράς, με περιγραφές των υποσυστημάτων τους και με τα δυνατά σημεία του καθενός σε ειδικά ένθετα, που εξηγούν τους λόγους για τους οποίους τα συγκεκριμένα προϊόντα αξίζουν την προσοχή σας. Το Update είναι ένα κεντρικό σημείο αναφοράς (το μοναδικό που υπάρχει στην Ελλάδα με τέτοια φιλοσοφία) για να βρίσκετε εύκολα, γρήγορα και έγκυρα το λογισμικό που χρειάζεται η επιχείρησή σας.

Η πρόσβαση στον κατάλογο του Update είναι ελεύθερη σε όλες τις επιχειρήσεις που αναζητούν επιχειρησιακό λογισμικό ή ενδιαφέρονται να μάθουν λεπτομέρειες για συγκεκριμένες εφαρμογές. Τα εργαλεία πλοήγησης και αναζήτησης εφαρμογών στον κατάλογο έχουν σχεδιαστεί με τρόπο ώστε να μπορείτε να αναζητάτε λογισμικό με βάση την κατηγορία του, τον κατασκευαστή του, καθώς και με πολλά άλλα κριτήρια που λειτουργούν αυτόνομα ή συνδυαστικά (π.χ. μπορείτε να βρείτε τις εφαρμογές CRM που είναι Web-based και απευθύνονται σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις). Τα αποτελέσματα των αναζητήσεών σας δίνονται σε πίνακες, τη στηλογράφηση των οποίων μπορείτε να αλλάζετε ελεύθερα, ανάλογα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά που σας ενδιαφέρουν. Και ένα κλικ στο σχετικό link είναι αρκετό για να επισκεφθείτε άμεσα τον ιστοχώρο της κατασκευάστριας εταιρείας.

Στον οδηγό επιχειρησιακού λογισμικού "Update" συγκεντρώσαμε ένα μεγάλο πλήθος εφαρμογών από πολλές κατηγορίες. Θα συνεχίσουμε να τον ενημερώνουμε με ό,τι νεότερο κυκλοφορεί στην αγορά του επιχειρησιακού λογισμικού και να τον εμπλουτίζουμε με νέες ευκολίες, για να προσφέρουμε σε κάθε ελληνική επιχείρηση ένα σύγχρονο και έγκυρο εργαλείο πληροφόρησης. Αν χρειάζεστε λογισμικό για την επιχείρησή σας, το "Update" είναι η πρώτη επιλογή σας!